Hvalpe herfra


Med hvalpen følger der en hvalpepakke med som består af:- Snor og halsbånd


- Hvalpemappe med råd og vejledning


- Foder og foderplan(Royal Canin)


- Stambog fra DKK


-  Købskontrakt


- En "lille" hvalpepose fra os ;P


- Sundhedsbog


- Pas


- Registrering i Dansk Hunderegister


- Legetøj


- Billeder af mor, far og søskende


- Og selvfølgelig en lille nyvasket ULDTOTUd over dette er hvalpen:


- Chippet


- Vaccineret


- Fået ormekur 3 gange


- Samt blevet socialiseret med mennesker og andre dyrSom hvalpekøbe er i meget mere end velkommen til at komme og følge hvalpen de 8 uger den er hos os.

Det er en stor oplevelse og følge den udvikling mens den er hos os.

- vi sætter STOR pris på man kommer nogle gange mens den er hos os, så den ikke står over for fremmde, vi sælger ikke en hvalp med mindre hvalpekøber har været her mindst 1 gang i de 8 uger hvalpen er hos os.

- vi forventer lige ledes man har sat sig ind i hvilken race samojedhunden er.


Vores mål er at opdrætte racetypiske, smukke, sunde og raske hunde.


Vi stambogsfører og udstiller vores hunde i DKK. Vi sælger IKKE vores hvalpe uden stambog.


Når man gerne vil reservere en hvalp, lægges der et depositum på: 4000 kr. - Depositum betales IKKE tilbage ved fortrydelse, det resterende betales når hvalpen afhentes, hvalpen forlader tidligst vores hjem som 8 uger gammel.


Vi forbeholder os ret til at afvise hvalpekøbere og køb af hvalp er ikke endeligt gældende før en skriftlig kontrakt er underskrevet af begge parter.

Vi forbeholder os ret til enhver tid at kunne tilbage betale depositum, hvis vi ikke mener hvalpekøber er de rette for hvalpen.


Vi opfordrer vores hvalpekøbere til, at de får deres hvalpe røntgenfotograferet når hunden er omkring 18 måneder. De skal røntgenfotograferes i hofter. Inden fotograferingen skal der købes en rekvisition hos DKK for at man kan få røntgen resultatet registreret.

Samme opfordrer ligeledelse til at hvalpekøber får lavet øjnlysning på deres hvalpe, dette kan ske når hvalpen er 12 mdr gammel, disse to ting er for os meget vigtigt, da det er en af de vigtigste ting for vi kan se at sundheden hos hvalpen er iorden.


Sidst men ikke mindste er det vigtigt for os at der bliver holdt kontakt til alle hvalpekøbere, og at vi får lov til at følge med i hvalpens opvækst og liv. Ligesom vi også altid vil være til rådighed, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål, dette vil vi være 24/7 og man kan ALTID ringe til os, også om natten ;)

Copyright © Annika Steen Nielsen